Főépület

    A Megbékélés Háza Főépülete nagylétszámú csoportoknak, konferenciáknak, de egyéni üdülőknek is otthont ad. Tagolásának, elrendezésének köszönhetően egyidőben több különböző csoport speciális elvárásainak is megfelel.

    Munkatársaink a Főépületben található recepciónál és az irodában állnak vendégeinket rendelkezésére, hogy csoportjaink résztvevői minél otthonosabban és kényelmesebben érezzék magukat a Megbékélés Házában töltött idő alatt. 

    Megbékélés Háza ideális helyszín magas színvonalú konferenciák, továbbképzések, tréningek valamint work shopok megrendezésére.

   A Főépületben egy 150 fős teljes technikai felszereltségű előadóterem (projector, DVD és PC lejátszás, WIFI, több mikrofonos rádiós és hagyományos hangosítás); valamint hat 15-40 főt befogadó kisebb terem áll csoportjaink rendelkezésére.

   A Megbékélés Háza teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel várja vendégeit. Konyhánk menürendszerben dolgozik, de felkészült arra, hogy a különleges igényeket is kiszolgálja, így előre megbeszélt, kívánság szerinti menüt is összeállítunk, valamint a vegetáriánus, ételérzékeny, vagy diétás vendégeink igényeinek is megfelelünk.

   A Főépület étkezője 140 vendég befogadására alkalmas.

Mentés

Mentés

Mentés