Küldetés

   A Megbékélés Háza a református egyház konferencia- és képzési központja, mely több, mint hatvan éve lát vendégül református és más felekezetű csoportokat, ad otthont erdei iskoláknak, ifjúsági csoportoknak, szakmai konferenciáknak, továbbképzéseknek, work shopoknak, mozgáskorlátozott csoportoknak, családoknak, valamint pihenni vágyó üdülő vendégeknek.

Vendégeink évről-évre szívesen visszajárnak hozzánk, hiszen magával ragadó és nyugodt környezetben igyekszünk csoportjaink egyéni igényeit kiszolgálni, és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani számukra. Mindezt barátságos, évről évre fejlődő környezetben, odafordulással tesszük.

  Elsődleges célunk hozzájárulni a református egyházon belüli gyülekezetépítéshez, valamint az evangélium hirdetéséhez felnőtt és ifjúsági csoportokban egyaránt. Emellett igyekszünk elősegíteni a kapcsolattartást a hazai és határon túli gyülekezetek között.

   Épületeinket, és az azokat körülvevő parkot is akadálymentesítettük, hogy mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő vendégeknek is lehetőséget adhassunk a gondtalan testi-lelki gyógyulásra, feltöltekezésre, önfeledt időtöltésre kihasználva az egyházi jelleg és a gyógyvíz adottságait.

   Célunk az öko- és természeti turizmus terjesztése, elsősorban az ifjúsági csoportokon keresztül. Szívesen ajánljuk számukra többek között a Berekfürdő közelében fekvő Hortobágyi Nemzeti Parkot.

Reméljük a jövőben Önt is vendégeink között köszönthetjük!

Molnár János
intézetvezető igazgató

Mentés

Mentés