Szolgáltatások

A Megbékélés Háza Református Konferencia- és Képzési Központ ifjúsági csoportok, erdei iskolák, szakmai konferenciák, továbbképzések, workshopok, mozgáskorlátozott csoportok, családok, gyülekezetek valamint pihenni vágyó üdülő vendégek számára egyaránt kínál helyet.

IMG_4692a.jpg          IMG_4699a.jpg

Három, különböző igényeknek megfelelő épületben 139 fő elhelyezését biztosítja az intézmény.
 
Az épületek és a park teljes mértékben akadálymentesített, hogy mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő vendégek is kényelmesen igénybe vehessék a központ minden szolgáltatását. 
 

Berekfürdő környéke rengeteg szabadidős programot3 kínál az itt üdülőknek. A közelben fekvő Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza-tó megfelelő helyszín az aktív pihenésre. 

_DSC0469_kozossegi_02_800.jpg          _DSC0202_kozossegi_01_800.jpg
 
A település szabadtéri, nagyon jó vízminőségű gyógy- és strandfürdője egész évben kellemes szabadidős programot biztosít vendégeink számára. A Megbékélés Házához kötődő Bereki Jázmír alapítványnak köszönhetően a fürdőben mozgáskorlátozottakat a medencébe emelő szerkezet segíti a sérült vendégek komfortérzetét.
 
A Megbékélés Háza teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel várja vendégeit. A konyha menürendszerben dolgozik, de felkészült arra, hogy a különleges igényeket is kiszolgálja, így előre megbeszélt, kívánság szerinti menüt is összeállít, valamint a vegetáriánus vagy diétás vendégek igényeit is figyelembe veszi.
 
közössegi_02.jpg          IMG_1813.JPG
 
Az étkezők rendezvények megtartására is alkalmasak. Az intézmény évente több lakodalomnak, osztálytalálkozónak, keresztelőnek, újév köszöntőnek biztosít helyet, és az alkalomhoz illő ünnepi étkezést.
 
A Megbékélés Háza dolgozó mindig figyelembe veszik a vendégek különleges kéréseit, váratlan igényeit is, és ezeknek igyekeznek megfelelni, hogy vendégeik testi-lelki pihenését a lehető legkomfortosabbá tegyék.