Szolgáltatások

   A Megbékélés Háza Református Konferencia- és Képzési Központ ifjúsági csoportok, erdei iskolák, szakmai konferenciák, továbbképzések, workshopok, mozgáskorlátozott csoportok, családok, gyülekezetek valamint pihenni vágyó üdülő vendégek számára egyaránt kínál helyet.

    Három, különböző igényeknek megfelelő épületben 139 fő elhelyezését biztosítja az intézmény.
 
   Az épületek és a park teljes mértékben akadálymentesített, hogy mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő vendégek is kényelmesen igénybe vehessék a központ minden szolgáltatását.
 

   Berekfürdő környéke rengeteg szabadidős programot kínál az itt üdülőknek. A közelben fekvő Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza-tó megfelelő helyszín az aktív pihenésre.

Mentés

   A település szabadtéri, nagyon jó vízminőségű, élményekkel teli gyógy- és strandfürdője egész évben kellemes szabadidős programot biztosít vendégeink számára. A Megbékélés Házához kötődő Bereki Jázmír alapítványnak köszönhetően a fürdőben mozgáskorlátozottakat a medencébe emelő szerkezet segíti a sérült vendégek komfortérzetét.
 
   A Megbékélés Háza teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel várja vendégeit. A konyha menürendszerben dolgozik, de felkészült arra, hogy a különleges igényeket is kiszolgálja, így előre megbeszélt, kívánság szerinti menüt is összeállít, valamint a vegetáriánus vagy diétás vendégek igényeit is figyelembe veszi.
 
Az étkezők rendezvények megtartására is alkalmasak. Az intézmény évente több lakodalomnak, osztálytalálkozónak, keresztelőnek, újév köszöntőnek biztosít helyet, és az alkalomhoz illő ünnepi étkezést.
 
A Megbékélés Háza dolgozó mindig figyelembe veszik a vendégek különleges kéréseit, váratlan igényeit is, és ezeknek igyekeznek megfelelni, hogy vendégeik testi-lelki pihenését a lehető legkomfortosabbá tegyék.

Mentés

Mentés

Mentés